Geen producten (0)

Feest in de Schatkist!

Vandaag, 30 september is de Schatkist jarig! Vier het 1 jarig bestaan mee en profiteer deze week van 15% korting op de gehele collectie! 

Ongelooflijk dat ik nu alweer een jaar bezig ben met het ontwerpen en verkopen van sieraden in de Schatkist. Wat vliegt de tijd! Het eerste half jaar verkocht ik via Etsy, maar uiteindelijk heb ik dit voorjaar toch de stap gezet om een eigen plek op het web te creëren. Een keuze waar ik absoluut geen spijt van heb. In deze korte tijd heb ik al veel mensen blij mogen maken met mijn sieraden en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen!

Om deze mijlpaal te vieren trakteer ik de hele week op 15% korting! Gebruik de code SCHATKIST1 (met hoofdletters) en vul deze bij het afrekenen in. De korting is geldig op het gehele assortiment en kun je tot 7 oktober verzilveren. Ook kun je de komende week weer een aantal nieuwe items in de Schatkist verwachten. Houd de site dus goed in de gaten!

Veel shopplezier!

Groetjes, 
Fleur

PS. Heb jij de Schatkist op facebook al ontdekt? Like de de facebookpagina en wees als eerste op de hoogte van nieuwe items, aanbiedingen en win-acties! 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren