Geen producten (0)

Shoppen op de Kreadoe

Afgelopen zondag bezocht ik KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht om nieuwe materialen voor de Schatkist te scoren. Of ik geslaagd ben lees je hier! 

Op de beurs vind je van alles op het gebied van hobby en creativieteit. Vorig jaar heb ik de Kreadoe voor het eerst bezocht en ook dit jaar wilde ik er weer bij zijn. Bij de vele stands kun je shoppen, workshops volgen en creatieve inspiratie op doen. De beurs is erg groot en als je alles wilt zien ben je zo een dag zoet. Natuurlijk was mijn missie om zoveel mogelijk leuke kralen, bedels en andere materialen te scoren voor de Schatkist. Kreadoe heeft op het gebied van sieraden maken een groot aanbod. Kijk hieronder naar wat ik zoal gevonden heb!

      

      

Bij Creatotaal heb ik mijn grote slag geslagen. Deze stand verkocht heel veel leuke hangers en bedels. Zoals je hierboven ziet heb ik er weer wat flesjes bij om te vullen met glitterzand en aangezien de ketting met schaarhangers vorig jaar erg populair bleken heb ik er hier ook weer een paar van ingeslagen! 

      

Naast hangers heb ik bij Creatotaal ook nog wat bedeltjes gekocht.  Voornamelijk met het oog op de nieuwe voorjaarscollectie van volgend jaar. 

Uiteraard ben ik ook geslaagd voor kralen! De laatste tijd gaat mijn voorkeur voornamelijk uit naar glaskralen. Bij Gero Kralen kocht ik diverse soorten bruine en roze glaskralen met een mooi metalen randje. De neongele facetkralen die ik vond kon ik echt niet laten liggen! Dit alles had ik voor slechts een euro per zakje, dus dat was natuurlijk helemaal leuk!

Kortom, een geslaagde dag dus! De komende tijd heb ik weer genoeg materialen en inspiratie om met nieuwe sieraden aan de slag te kunnen! Houd de site dus goed in de gaten want binnenkort kun je weer een hoop nieuwe items verwachten!

Groetjes, 
Fleur
P.S.: Heb jij de facebookpagina van de Schatkist al ontdekt? Like de Schatkist en wees als eerste op de hoogte van nieuwe items, aanbiedingen en win-acties! 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren