Geen producten (0)

Astrologie en de nieuwe zodiac kettingen!

 

Astrologie heeft mij altijd al gefascineerd. Ik voel mij sterk verbonden tot mijn eigen sterrenbeeld en ik check altijd even mijn horoscoop als ik door een tijdschrift of krant blader. Daarom was ik gelijk verliefd toen ik deze prachtige bedels ontdekte. Het resultaat volgde al snel; een collectie van 12 nieuwe halskettingen. 

De ronde bedels zijn erg bijzonder. Op de voorkant staat een afbeelding van het sterrenbeeld. Op de achterkant het horoscoopteken met daaronder een eigenschap passend bij jouw sterrenbeeld. De ketting is versierd met jade kralen in de kleuren van water, aarde, lucht en vuur - de elementen van het sterrenbeeld. Op die manier is iedere ketting uniek! Bij de sluiting zit een extra lange verlengketting zodat je de ketting ook wat lager kunt dragen. Klik hieronder op de ketting van jouw sterrenbeeld om direct te shoppen!

 

 

 

 

         

 

     

 

WINNEN!
Wil jij kans maken op een zodiac halsketting van de Schatkist? Doe dan mee aan de win-actie op instagram (@deschatkist). Like de schatkist, like de foto en zet jouw sterrenbeeld in de comments! De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt. Succes! 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren